KG Zelina d.o.o.

Tko smo mi?

KG Zelina d.o.o. osnovana je 1998. godine i od tada vrlo uspješno posluje na hrvatskom tržištu. Kapaciteti punjenja za vino dosežu oko 40.000 litara za 8 h, baš kao i tekućine za stakla i demineralizirane vode.

Poslovne operacije obavljaju se trenutno na tri lokacije koje su u vlasništvu KG Zeline i sve se nalaze u Svetom Ivanu Zelini na adresama: Milutina Barača 4a, Toplička 9 i Zagrebačka ulica 89.

 
 
 
22
godine iskustva
30
zaposlenika
40000
litara dnevno
4500000
litara godišnje
 

22 godine iskustva i kvalitete

Smješteni smo u užem dijelu centra grada Sveti Ivan Zelina koji se nalazi na jugoistočnim padinama Medvednice, 37 kilometara sjeveroistočno od Zagreba, uz dolinu rijeke Lonje, na magistralnoj prometnici Zagreb – Varaždin. 

Tvrtka zapošljava radnu snagu različitih profila, od klasičnih radnika do prehrambenih tehničara, tehnologa i ekonomista. 
Tvrtka raspolaže sa automatskim strojevima i linijama za proizvodnju te posjeduje vlastiti vozni park.

U našem ponudbenom asortimanu imamo više sorti vina, destiliranu vodu, ocat, autokozmetiku, tekućinu za vjetrobranska stakla, žestoka pića i dezinficijense.

Roba se distribuira kroz distributivne centre koji se nalaze u Splitu, Zadru, Rijeci, Osjeku, Varaždinu, Zagrebu i dr.

Proizvodni i prerađivački kapaciteti tvrtke KG Zelina d.o.o. su u stalnom porastu (prosječno 20% godišnje). Radi otvaranja dodatnih tržišta i planiranog širenja, kao i modernizacije nekih područja proizvodnih kapaciteta tvrtke.

Nadalje, početak rada nove uprave, kao i korištenje novih metoda proizvodnje će unaprijediti trenutni kapacitet proizvodnje, a u isto vrijeme poboljšati kontrolu kvalitete cijelog proizvodnog asortimana tvrtke KG Zelina d.o.o. u Hrvatskoj.